Hello world!


Welcome to Astronot Bumi. This is my very first post in Wordpres.

Beberapa teman gue pernah tanya, “Be, Blog lu ada berapa sih? Konsisten sama satu Blog kenapa sih…!”
Gue berfikir sebentar setelah dengar pertanyaan itu. Gue memang punya beberapa Blog, yang dengan sedihnya jarang sekali gue posting sesuatu didalamnya. Entah agak malas atau gimana, sampai gue nggak posting tulisan gue disana.

Pertanyaan baru lagi. Kenapa juga gue bikin Blog baru di WordPress kalau Blog yang lain nggak gue urusin. Well, alasannya mungkin agak klise, tapi ego gue bilang You have to stay exist! Hehehe…

One thought on “Hello world!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s